Når du sletter Grindr, sletter det dine beskeder?

Foretrukne og blokke forbliver aktiveret din profileif du sletter app. Chats og gemte fotos / sætninger slettes dog. Bemærk, hvis du sletter dig profil kan det ikke gendannes, og ALLE oplysninger vil mindske.

.

Når det gælder dette, sletter det dine beskeder, når du sletter Grindr-konto?

Hvis du sletter din Grindr-konto , alle dine beskeder og fotos vilje være slettet . Imidlertid du skal SLET din konto , ikke blot fjerne det app fra din telefon. Hvis du har spørgsmål om opfølgning, tøv ikke med til Spørg.



Derefter er spørgsmålet, hvordan sletter jeg min chathistorik på Grindr? For at slette chats:

  1. iOS:
  2. Stryg til venstre på den chattråd, du vil slette.
  3. Android:
  4. Hold et langt tryk på den samtale, du vil slette.
  5. En meddelelse vises øverst med et skraldespandikon. Tryk på ikonet, og bekræft.



På samme måde spørges det, hvad sker der med chats, når du sletter Grindr?

hvordan man laver oliepletter

Nej, den snak vil ikke være slettet fra en anden brugers telefon, hvis du sletter fra din telefon. Er der væk for at oprette en ny profil gratis grindr ? Hej, To slet til snak fra BEGGE afsenderen og modtageren du skal blokere denne bruger - i det mindste midlertidigt - derefter du kan fjerne blokeringen af ​​dem ved at gå ind i 'unblockall'.



Kan jeg slette et billede, jeg sendte på Grindr?

Du kan fjern individuelt eller flere fotos fra din Min Fotos sektion om din Androiddevice. For at få adgang til din min fotos sektion, skal du trykke på din indbakke. Grindr Gratis brugere vilje kun være i stand til at vælge en Foto på et tidspunkt. Grindr Xtra-brugere kan vælg og send / slet mange fotos .

Relaterede spørgsmål svar

Sleter beskeder ved at blokere nogen på Grindr?

Grindr er en af ​​de få apps, hvor person A kan blokere Person B og Person A's Beskeder er ikke kun slettet fra hans egen telefon, men de er også helt væk på Person Bs telefon. Chatten forsvinder bare! Ikke Grindr , du faktisk ophæver Beskeder fra deres telefon, når du blok dem.

Forsvinder din profil, når du sletter tinder?

Slet appen gør absolut intet til din profil . Hvis du vil have din profil for at blive taget helt af fra appen, så du behøver slet det - ikke kun appen. Hvis du gå ikke faktisk i appen meget, eller hvis du stryg overhovedet ikke– din profil vil blive set af færre mennesker, men det vil stadig være der.

Kan jeg se, hvem der har blokeret mig på Grindr?

Mens det ikke er tilgængeligt gennem selve appen, er det kan registreres inden for koden for Grindr . '[ Grindr blokering af data] returnerer to lister - profil-id'erne for de mennesker, du har blokeret og derefter en liste over mennesker, som du har været blokeret ved. Forklareren

Hvad sker der, når jeg blokerer nogen på Grindr?

TIL blokeret brugeren kan ikke kontakte dig, og du fjernes begge fra hinandens kaskader. Til blok en bruger skal du først trykke på profilen for den bruger, du gerne vil blok og tryk på Rapportering og Blokering Ikon, der er placeret i øverste højre hjørne. Tryk på Blok Bruger. Du bliver bedt om at bekræfte denne handling. Forklareren

Hvad gør blokering af nogen på Grindr?

Grindr Tip: Gjorde det du ved det, når du blokere nogen i Grindr , fjerner det dem fra din kaskadevisning? Tryk på blok på deres profil. Når først du blokere nogen ingen af ​​jer kan se eller chatte med hinanden. Forklareren

Slet grindr inaktive konti?

Grindr kan også fjerne og kassere hele eller en del af din bruger Konto eller ethvert brugerindhold (som defineret nedenfor) til enhver tid. For eksempel kan vi deaktivere din bruger Konto på grund af langvarig inaktivitet . Pundit

Hvad betyder det, når en Grindr-profil siger offline?

Hvad betyder det når en grindr-profil kun siger '' offline hvor det skulle sige, hvor længe siden personen sidst var online? Efter 60 minutters markering vil det blot sige ' offline 'snarere end at fortælle dig, hvor mange minutter de har været offline . Hvis han slettede sin profil eller blokeret dig, du ville simpelthen ikke se det mere. Pundit

Kan du gendanne en slettet Grindr-konto?

Du kan dog oprette en ny profil ved hjælp af den samme e-mail-adresse. hvis du areal Grindr Xtra-bruger, vær opmærksom på det du vil er nødt til at annullere abonnementer på fornyelsesnyheder, der du i øjeblikket har tilknyttet din gamle slettet konto . Du kan gøre at selvom dit Apple ID og instruktionerne til gør så er her. Pundit

Holder grindr dine meddelelser?

Beskeder . Når du sender en besked (som kan omfatte fotos, placering, lyd eller video) til andre brugere af Grindr Tjenester, vi kan beholde beskeden nødvendigt efter gældende lovgivning. Profiloplysninger. Vi indsamler personlige data fra dig. Pundit

Hvad betyder at holde telefonen vågen på Grindr?

'' Hold dig vågen '' midler at appen vil beholde din telefon fra at gå ind i såkaldt 'dyb søvn' og i nogle tilfælde også holde det skærm på. Apps, der bruger dette, inkluderer ting som downloadadministratorer eller musikafspillere, som det normalt skulle være holde gør noget, selv når skærm er slukket. Pundit

Hvordan deaktiverer du Grindr?

Android:
  1. Tryk på din Grindr-profil.
  2. Vælg Indstillinger ⚙? ikon øverst til højre.
  3. Tryk på Deaktiver.
  4. Vælg 'Slet konto'
  5. Tryk på en årsag til din kontosletning.
  6. Giv os nogle en kort feedback.
  7. Bekræft din konto.
  8. Vælg Slet profil.
Lærer

Hvordan sletter jeg grindr fra min Iphone?

Trin
  1. Åbn Grindr på din telefon eller tablet. Det er det sorte ikon med en orange maske indeni.
  2. Tryk på din egen profil.
  3. Tryk på tandhjulsikonet. Det er tæt på øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Rul ned, og tryk på Slet profil. En bekræftelsesmeddelelse vises.
  5. Tryk på Slet for at bekræfte. Din profil er nu slettet.