Hvordan sletter du en kontakt i hangouts?

Der er ingen direkte måde at slet HangoutContacts , da alle kontakter på din liste bliver synkroniseret til din Gmail-konto. Men så hvis du bevidst vil slette nogen , så kan du skjule dem fra din liste eller blot blokere dem.

.

Her, hvordan sletter jeg nogen på Hangouts?

jeg vil gerne slette nogen permanent - Hangouts Hjælp. Klik på tandhjulet på skrivebordet, så ser du dette skærmbillede, hvor du kan blokere dem. I samtalen i Android-appen skal du klikke på de tre prikker, derefter People, derefter tre-punkter igen, og du vil se denne popup, hvor du kan blokere dem.



Derefter er spørgsmålet, hvad sker der, når du skjuler en kontakt i Hangouts?Google Hangouts opdatering bringer nyt ' skjult kontakttilstand ' Først op vi har en funktion, der er blevet kaldt ' skjult kontakter 'af folkene hos Google, tillader det brugerne at skjule individet er fra deres kontakt lister uden at blokere deres meddelelser helt.



På samme måde kan du spørge, hvordan sletter jeg Hangouts-meddelelser på begge sider?

For at slette en besked i hangouts skal du gøre følgende:

  1. Åbn Hangouts på Google Hangouts eller i Gmail.
  2. Vælg personen på Hangouts-listen for at åbne samtalen.
  3. Klik på Indstillinger øverst til højre i samtalevinduet.
  4. Vælg Slet Hangout.
  5. Klik på Slet.



Hvordan sletter jeg en kontakt permanent fra Hangouts?

Vælg personen fra Hangouts liste for at åbne samtalen. Klik på Indstillinger øverst i samtalen. Hvis du vil fjerne nogen fra din liste, men ikke ønsker at blokere dem, skal du åbne ' Kontakter 'fane Peg på personens navn Mere Skjul [ kontakt navn].

Relaterede spørgsmål svar

Hvordan sporer du nogen på Google Hangouts?

Få rutevejledning til en vens placering med Google +
  1. Trin 1: Tryk på den øverste bjælke i Google+, hvor du vælger, hvilke cirkler der skal vises, og tryk derefter på ikonet Steder nederst på skærmen.
  2. Trin 2: Zoom ud for at finde din vens foto på kortet, og tryk derefter på det.
  3. Trin 3: Skub infobjælken til højre eller venstre for at afsløre Retninger og Hangouts-ikonerne.

Kan du vide, om nogen har blokeret dig i Hangouts?

På samme måde du kan find det ud i Hangouts .Kontroller bare om nedenstående punkter. hvis du se et hvilket som helst af de punkter, der finder sted, så er det sikkert, at person har blokerede dig . Når nogen har blokerede dig ,den første ting du vil bemærkning er, at du vil ikke være i stand til at sende beskeder til den pågældende person .

Hvordan ved jeg, om nogen læser min besked på Hangouts?

Hangouts Vis samtaler, ikke bare folk Hangouts medlemmer modtager en underretning og kan læse din besked når de får derefter adgang til Hænge ud . Du vil ved hvem har læs din besked fordi den nye Hangouts viser brugerens profilbillede under den sidste besked de har Læs i en diskussionsstrøm. Forklareren

Hvordan skjuler jeg en kontakt i Hangouts?

Se skjulte kontakter
  1. Gå til Hangouts på hangouts.google.com eller i Gmail.
  2. Åbn dine indstillinger. Klik på Menuindstillinger i Hangouts-appen. I Gmail skal du klikke på pil ned.
  3. Klik på Skjulte kontakter.
  4. For at se dine skjulte kontakter igen skal du trykke på Skjul.
Forklareren

Hvordan sletter du nogen fra din Gmail?

Slet en kontakt fra Gmail
  1. Åbn Google Kontakter.
  2. Marker alle de kontakter, du vil slette.
  3. Klik på ikonet med tre prikker, der vises i øverste højre hjørne, og vælg Slet i værktøjslinjen, der vises.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du bekræfte handlingen ved at vælge Slet fra den menu, der vises.
Forklareren

Hvordan fjerner jeg nogen fra min Google-chatliste?

Indtast navnet på person vil du fjerne i søgefeltet øverst på din chatliste for at åbne et nyt vindue. Vælg ' Snak 'for at starte en ny dialogboks. Klik på menuen 'Handlinger', og vælg derefter 'Bloker' for fjerne det person fra din chatliste og blokere enhver Google Chat beskeder fra det person . Pundit

Hvordan blokerer du nogen fra din Gmail?

Gmail brugere kan nu blok specifikke e-mail-adresser med kun to klik. I det øverste højre hjørne af amessage skal du klikke på rullemenu-knappen (på hovedet trekant) og vælge ' blok . ' (Det vises med navnet på afsenderen i anførselstegn.) Eventuelle fremtidige meddelelser fra de blokerede adresser lander i spam-mappen. Pundit

Er Google Hangout-chats private?

Trods alt, Google Hangouts er krypteret og sikret rigtigt. Nå ja, teknisk set, så tænkte vi. Vi opdagede, at alle billeder deles via en Google Hangout Chat er ikke privat til parterne på hænge ud / snak ! Det viser sig, at alle kan se de billeder, du deler via Hænge ud uden sved. Pundit

Kan du gendanne en slettet samtale på Hangouts?

Hvis din Hangouts historik er slået til for at Gmail automatisk kan gemme dine chats. Du kan for at finde og gennemgå Hangouts-beskeder i Gmail når du slettet dem ved en fejltagelse. Klik på Chats. Du Jeg ser en liste over alle dine Hangouts historier der du gemt. Pundit

Kan du fjerne beskeder på Hangouts?

Sømløs beskeder er en stor fordel på Google Hangouts , men desværre du kan slet ikke enkeltperson beskeder dig har allerede sendt. Hvis til besked dilemma opstår, er der kun to trin du kan tage: gå til 'indstillinger' og slet din samtalehistorik med en person eller slet din samtalehistorik med en gruppe. Pundit

Kan jeg afvise en Hangouts-besked?

Indtil opdateringen, dig kan slet en besked du sender på din egen enhed, men modtagerens version af din samtale forbliver uberørt. hvis du annullere til besked med den nye funktion, dog det vilje forsvinde fra modtagerens feed, så længe du er gør inden for det 10 minutters vindue lige efter afsendelsen. Lærer

Hvordan sletter jeg billeder fra Hangouts chat?

Slet dine fotos
  1. Åbn Google Album Archive med dinHangouts-konto på din computer.
  2. Klik på Fotos fra Hangouts.
  3. Vælg albummet med de fotos, du vil slette.
  4. Klik på det foto, du vil slette.
  5. Klik på Mere øverst på Slet foto.
  6. For at slette albummet skal du åbne albummet og klikke på Mere slet album.
Supporter

Hvordan skjuler jeg Hangouts i Gmail?

Klik på ikonet Gear (Indstillinger) i øverste højre hjørne fra enhver skærm i Gmail . Klik på alternativknappen ud for Chat off to skjule din online status og chat tilgængelighed. Klik på Gem ændringer. Gmail genindlæses, og chatvinduet vil ikke længere være synligt. Supporter

Hvor er Hangouts i Gmail?

Trin
  1. Gå til Gmail. Åbn www.google.com/gmail i din webbrowser, og log ind med din konto.
  2. Klik på ikonet 'Hangouts'. Du kan se det mørke ikon på venstre side af siden.
  3. Klik på + knappen i Hangouts-sektionen. Det er i nærheden af ​​dit Hangouts navn.
  4. Søg efter nogen at chatte med.
  5. Begynd at chatte.
Supporter

Hvor sikkert er Google Hangouts?

App, der skal undgås: Google Hangouts Selvom det krypteres hænge ud samtaler, det bruger ikke ende-til-ende-kryptering - i stedet krypteres meddelelser 'under transport'. Dette betyder, at de kun er krypteret mellem din enhed og Googles servere. Oncethey er på en server, Google har fuld adgang til dem.